Bridgestones entreprenaddäck

 

Bridgestones entreprenaddäckBridgestones dröm är att bli världens ojämförligt bästa globala däckstillverkare, både vad gäller varumärke och däckens kvalitet i hela utbudet, från de minsta bildäcken till de allra största entreprenaddäcken. Bridgestones arbetsstyrka arbetar hårt i hela världen för att förverkliga denna dröm.

Denna dröm går att spåra ända till 1931, året då Bridgestone Tire Co., Ltd. grundades. Företagets grundare Shojiro Ishibashi gjorde en direktöversättning av sitt namn till engelska, och på så sätt föddes företaget ”Bridgestone”. Han drömde redan från början om att låta företaget växa till ett multiinternationellt bolag, eftersom han såg en enorm potential i däckbranschen.

Bridgestone Group växte parallellt med den japanska bilindustrin och snart var det landets största däcktillverkare. Bridgestone Group har också lyckats nå en enorm utbredning utanför Japan, framför allt i övriga länder i Asien. År 1988 genomförde Bridgestone Group det stora köpet av The Firestone Tire & Rubber Company, ett re
spekterat internationellt företag med en egen, imponerande historia. Detta företagsköp har gjort Bridgestone till världens största däck- och kautschukföretag. Det stora internationella företaget satsade på att ge kunderna den bästa servicen, inklusive en hög teknologisk nivå och gedigen kvalitet. 

I vårt stora lager i Lanklaar (Dilsen-Stokkem), Limburg, Belgien lagerhålls alltid Bridgestones entreprenaddäck i måtten 15.5R25 t.o.m. 27.00R49. Vårt professionella säljteam och fullständiga service på OTR-EM hjälper dig hitta rätt Bridgestone-däck, oavsett vilken gummiblandning du söker. Och om kunden så önskar kommer vi till dig för att montera däcken! Behöver du professionell rådgivning för att välja rätt däck till din anläggningsmaskin? Vi hjälper dig gärna, kontakta oss på: 0032 (0)89 65 68 33 eller sales@otr-em.com

De tekniska specifikationerna till Bridgestones samtliga anläggningsmaskiner är även tillgängliga i vår webbutik