Entreprenaddäck är vår specialitet

entreprenaddäckVi är generalagent för Yokohamas entreprenaddäck. Yokohama tillverkar entreprenaddäck (Yokohama OTR) med japansk teknologi och med mycket stor yrkeskunskap, och de är kända i hela världen för sin höga kvalitet. Däcken är pålitliga, av mycket hög kvalitet och dessutom är de mycket prisvärda. Vi garanterar att Yokohamas entreprenaddäck håller en mycket hög kvalitet. 

Dessutom erbjuder vi entreprenaddäck från Bridgestone, Michelin och GoodYear i storlekar från 25 tum.  

entreprenaddack-ar-var-specialitet

Vid val av rätt entreprenaddäck (även kallat EM-däck) måste man ta hänsyn till en rad olika faktorer: maskintyp, arbetsförhållanden, arbetscykel, hastighet, underlag, lastförmåga, o.s.v. Vårt säljteam är alltid redo och hjälper dig hitta den bästa typen av entreprenaddäck med bästa möjliga gummiblandning.

Vår snabba allround-service, professionell teknisk rådgivning, stora lager av entreprenaddäck, monteringsservice, reparation och vulkaniseringsservice gör att vi har mycket nöjda kunder. Kontakta oss, vi hjälper dig gärna:

0032 (0)89 65 68 33

eller via e-post: sales@otr-em.com

Nedan finns en länk till vår webbutik med entreprenaddäck från Yokohama, Michelin, Bridgestone och GoodYear tillsammans med tekniska specifikationer.