Michelin entreprenaddäck

Michelin entreprenaddäck
Michelin entreprenaddäck
Michelin entreprenaddäck
Michelin entreprenaddäck
Michelin entreprenaddäck är högvärdiga radialdäck.  

Michelin tillverkar entreprenaddäck i olika dimensioner, typer och profiler. Michelins entreprenaddäck monteras på en rad olika anläggningsmaskiner för alla slags arbetsförhållanden. 

Michelin grundades 1889 av bröderna André och Edouard Michelin. Sedan dess har företaget ständigt förbättrat och förfinat däckens kvalitet. Michelin-däck har vunnit många professionella förares hjärtan, framför allt tack vare säkerheten, den höga kvaliteten, den långa livslängden och andra fördelar som man bara kan uppleva genom att själv prova Michelins entreprenaddäck.

Michelins entreprenaddäck är inte de billigaste på marknaden, men de är värda vartenda öre. Det har sagts många gånger, men i det här fallet gäller devisen att det är dyrt att köpa billigt. Michelin garanterar att du är nöjd med däckens höga standard, de garanterar toppkvalitet.

OTR-EM har ett stort sortiment av Michelin entreprenaddäck (OTR-däck) i lager och vårt professionella sälteam kan ge dig bästa möjliga service. Med hjälp av vår tekniska rådgivning undersöker vi vilket däck som passar bäst för dina behov. Vi delar med oss av våra erfarenheter och fattar ett gemensamt beslut. Sedan ser vi till att vår monteringsservice kommer till dig snarast möjligt. Våra lastbilar är alltid startklara och vi ser på så sätt till att maskinen snart är i drift igen.

Michelins entreprenaddäck är tillgängliga för alla slags maskiner:

 laadschopp  * shovels * wielladers  * verreikers  * mobiele graafmachines  * graders   * dumpers  * knikdumpers  * bulldozers  * scrapers  * reach stekkers  * kranen *straddle carriers * etc.  lastmaskiner  * grävmaskiner * hjullastare  * teleskoplastare  * mobila grävmaskiner  * väghyvlar   * dumpers  * midjestyrda dumpers  * bulldozers  * schaktvagn  * reach stackers  * kranar *grensletruckar * etc.

Eftersom det finns så vitt skilda anläggningsmaskiner pågår en ständig utveckling och specialisering av däcken för alla maskiner.

Entreprenaddäck som monteras på anläggningsmaskiner skiljer sig från de däck som monteras på bilar och yrkesfordon på följande sätt:

* Dimension och vikt

* Ett förhållandevis stort profildjup

* Tåligare för att klara alla slags arbetsförhållanden, även de mest krävande.

I vårt stora lager i Lanklaar (Dilsen-Stokkem), Limburg, Belgien lagerhålls alltid Michelin entreprenaddäck i måtten 15.5R25 t.o.m. 27.00R49. Vårt professionella säljteam och fullständiga service på OTR-EM hjälper dig hitta rätt Michelin-däck, oavsett vilken gummiblandning du söker. Och om kunden så önskar kommer vi till dig för att montera däcken! Behöver du professionell rådgivning för att välja rätt däck till din anläggningsmaskin? Vi hjälper dig gärna, kontakta oss på: 0032 (0)89 65 68 33 eller sales@otr-em.com

For more information and price you can always contact us: sales@otr-em.com tel.: 0032(0)-89.43.02.18