Entreprise de pneus de pneus terrassement et pneus industriels  +32 89 43 02 18   +32 478556865

  • English
  • Nederlands
  • Deutsch
  • français
Demande de citation (0)

BARUM

Continental Barum s.r.o. is een dochteronderneming van Continental AG en produceert banden voor industriële voertuigen zoals heftrucks of diepladers. Barum maakt sinds 1993 deel uit van de Continental-groep en kon sindsdien profiteren van de onderzoekscapaciteiten van het Duitse bedrijf en diens ervaring met efficiënte hightech productietechnologieën
Tegenwoordig produceert Barum jaarlijks meer dan 21 miljoen banden voor verschillende soorten voertuigen en is daarmee een van 's werelds toonaangevende Europese bandenfabrikanten.

KIES VOOR KWALITEIT MET BARUM HEFTRUCKBANDEN

Bent u op zoek naar nieuwe BARUM Industrie- of vol rubber heftruckbanden voor de heftrucks van uw bedrijf?
Bandenspeciallist OTREM heeft een uiteenlopend assortiment van BARUM Industriebanden voor heftrucks, wielladers, shovels en laadschoppen. Voor alle industriële voertuigen, van Reach Stacker tot Straddle Carriers. Met onze jarenlang ervaring zorgen wij ervoor dat u bij ons de juiste soort band vindt voor al uw zware voertuigen.

De Barum INDUSTRY Super Elastic Tire biedt ook:

  • Dikke zijwandlaag beschermt de bandenconstructie, deze biedt extra schokbestendigheid voor veeleisende toepassingen
  • Centrale profielrib verbetert de stabiliteit in rechte lijn en de stuurrespons
  • Offset loopvlakpatroon zorgt voor een comfortabel rijcomfort, trilt niet en heeft een gelijkmatige slijtage
  • Omdat het een massieve band is, is hij bestand tegen inrij beschadigingen ook zijn ze onderhoudsvrij. Dit tegen een lage kostprijs per km/uur.

Bandenspecialist OTREM voorziet u in advies over de beste band voor uw gebruiks-/ werkomstandigheden aan de scherpste prijs. Uit voorraad zijn meer dan duizenden banden leverbaar, dit samen maakt een snelle en efficiënte service mogelijk, wat betekent dat de stilstand van uw machine tot een minimum beperkt kan worden. Wilt u meer weten over onze service of ons assortiment?

 ​​Neem contact op met één van onze deskundige specialisten, en u krijgt persoonlijk advies op maat.

Telefoon: 00.32.89.43.02.18
E-mail: sales@otrem.eu